Over Herman Geers

Over ons

 

Wij zijn een kleine gespecialiseerde kwekerij in Boskoop, we kweken voornamelijk dwergconiferen en dwergheesters.

Beroep en hobby zijn nauwelijks te onderscheiden, al meer dan 25 jaar is Herman Geers gespecialiseerd in klein blijvende planten. Als boomkweker was hij naast de gewone bomen altijd al op zoek naar bijzondere planten, voornamelijk klein blijvende. In binnen en buitenland werd er altijd gezocht naar nieuwe soorten. Als je dat jarenlang doet ontstaat er een grote collectie, deze omvat inmiddels ruim 1100 cultivars. Veel van deze planten zijn dan ook te koop op de kwekerij. Gedreven door passie, kennis en ervaring kan hij een goed advies geven over de beplanting in uw tuin.

Op onze website is te zien welke planten er zijn om te gebruiken in de kleine tuin maar ook kunnen veel van deze planten worden toegepast in grotere tuinen. Zoals plantenborders, plantenbakken op het terras en balkon, en voor accentplanten. Door de vele mogelijkheden met deze planten, ontstaat er een grote verscheidenheid aan hoogtes in planten en veel verschillende kleuren in zomer en winter. Kortom de combinaties met deze planten is eindeloos en nagenoeg onderhoudsvrij.

Wij leveren aan de handel, hoveniers, arboretum en pinetum, verzamelaars, particulieren en liefhebbers.

In onze webshop staan ruim 600 verschillende planten in diverse maten, de voorraad wordt regelmatig aangepast. Op de website staat bij veel planten al een link naar de webshop, zodat u de plant meteen kunt bestellen. Bij alle planten die beschikbaar zijn komt deze link. Hier wordt aan gewerkt, zo blijft de voorraad ook actueel.

In onze webshop kunt u planten bestellen: www.webshop.hgeers.nl (zie de link in het menu rechtsboven)

Open op zaterdag voor particulieren van 9.00 tot 16.00 uur. Op een ander tijdstip mag ook maar dan graag even bellen of mailen.

Herman Geers dwerg & miniatuurplanten
Laag Boskoop 104
2771 GZ Boskoop

0172 – 230404
06 – 54343846
E-mail: info@hgeers.nl

Begin jaren van de kwekerij

In de beginjaren dat we met de kwekerij begonnen, werden de planten nog in de volle grond gekweekt. Het was het elk voorjaar weer een race tegen de klok om alles op tijd te planten zodat er optimaal rendement van het groeiseizoen was.

Zie de foto!